Labdarúgás

2024.09.08. 20:27

Értékes pontot szerzett a Tiszaföldvár a listavezető otthonában

Végig fegyelmezetten védekezve nagyon értékes pontot szerzett az első helyezett vendégeként a Tiszaföldvár együttese. A nemrégiben edzőváltáson átesett újoncnak még néhány veszélyes kontrára is futotta erejéből mindkét félidőben.

Jegesi László

Az első helyezett az utolsóval meccselt vasárnap délután, ez pedig nem sok jót ígért az eddig öt vereséget is elszenvedett tiszazugi együttesnek. Ám régóta tudjuk, hogy a labdarúgásban bármi megtörténhet, ebben és az edzőváltás okozta új impulzusokban is bízhatott azonban a vendég csapat.

Football.,The,Ball,Flies,Into,The,Net,Gate
Fotó: Illusztráció / Forrás: Shutterstock.com

ESMTK–Tiszaföldvár SE 0–0

Budapest, ESMTK Stadion, 100 néző, vezette: Erdélyi Balázs (Cseresznyák, Aczél)

Tiszaföldvár: KRNÁCS – Sági, Fehér Zs., LESTYÁN, Antmann – BORGULYA, Bódai (Korógyi 90.), Kálmán Sz. (Bidzylija 58.) – Bánki-Horváth G. (Bánki-Horváth P., 58.), Bojtos (Szabó Cs. 68.), OLÁH Á. Edző: Brlázs Gábor.

Pontosan az történt, amire a találkozó előtt még az utolsó helyen álló tiszaföldvári együttes számított. A listavezető azonnal magához ragadta a kezdeményezést és ki sem engedte azt a területet átadó vendégekkel szemben a találkozó végéig. Az újonc kontrákra rendezkedett be, amelyekből párat sikerült is helyzetekig vinnie mindkét félidőben. Az ESMTK csapatának természetesen nem ízlett a vendégek védekezése, amely precízen működött a mérkőzés folyamán. A nemrégiben edzőváltáson átesett tiszazugi gárda továbbra is nyeretlen ugyan, de rendkívül értékes ponttal gazdagodott vasárnap délután.

Brlázs Gábor: – A játékosok nagyon jól álltak hozzá a mérkőzéshez, gratulálok nekik a pontszerzéshez.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában