Labdarúgás

2024.09.08. 19:20

Igazságos pontosztozkodás Martfűn

Már az első félidőben kialakult a találkozó végeredménye, amelyen egyforma számban voltak helyzetek a kapuk előtt. A Martfű még tizenegyest is hibázott, ennek ellenére igazságos pontosztozkodás született.

Jegesi László

A Martfű az utolsó három mérkőzését megnyerte, ráadásul gólt sem kapott azokon – edzőjük szerint játékfelépítésben azonban még jócskán van csapatában potenciál.  A Monor a harmadik helyről várta az összecsapást, ellenfelével azonos pontszámmal, egy esetleges győzelemmel előzött volna Koncz Zsolt együttese.

Close-up of soccer ball on field,Romania
Fotó: Gettyimages.com / Forrás: Illusztráció

Martfűi LSE–Monor SE 1–1 (1–1)

Martfű, 300 néző, vezette: Sveda Marcell (Németh B., Varga L.)

Martfű: Gerhát – Laczkó (Zsíros 69.), Asztalos, Székely D., Kasik – Prozlik, Kinyig (Desnica 55.) – Pintér V. (Draskóczi 55.), Balla (Ficsor 69.), Vincze P. – Kriska. Edző: Koncz Zsolt.

Gólszerzők: Kinyig (30.), ill. Szegő (45.)

Indiszponáltan kezdett a hazai gárda, nem voltak elég élesek játékosok. Az ivószünet után találtak csak magukra és a vezetést is megszerezte Koncz Zsolt csapata. Az előny tiszavirág életűnek bizonyult azonban, mert a Monor a játékrész lefújása előtt egyenlíteni tudott.

A második félidő elején tizenegyest hibázott a pályaválasztó, de ezen kívül is adódtak olyan lehetőségei, amelyek bármelyikéből újra előnyhöz juthatott volna. Nem így történt, de a krónikához tartozik, hogy ellenfelüknek is maradt kihasználatlanul ziccerük. A látottak alapján egyik csapat sem érdemelt volna győzelmet, a pontosztozkodás igazságosnak mondható.

Koncz Zsolt: – Fontosnak tartalom, hogy pontot szereztünk, volt tartása a csapatnak. Dolgozunk tovább keményen, ami elengedhetetlen a sikeres folytatáshoz.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában