Labdarúgás

2 órája

Nem kalkulált vereséget szenvedett a Martfű

Már az első félidőben két gólos hátrányt szedett össze a Martfű, amit a második játékrészben sikerült ugyan kozmetikáznia, de a vereséget így sem tudta elkerülni. A Dabas első győzelmét ünnepelhette, nem érdemtelenül.

Jegesi László

A tabellára pillantva könnyen gondolhatnánk, hogy a Martfű eddigi legkönnyebb mérkőzése előtt állt vasárnap délután. Koncz Zsolt csapata az utolsó helyezettel meccselt, ám az egy találkozóval már többet játszó, így a tabellán jelenleg második tiszazugi együttes mégsem vehette félvállról az összecsapást. Több meccsét is csak szoros csatában vesztette el ugyanis a Dabas, és szerette volna megszerezni végre első győzelmét.

African,American,Man,Playing,Football,On,The,Stadium,Field.,A
Fotó: Illusztráció / Forrás: Shutterstock.com

Meton-FC Dabas SE - Martfűi LSE 2-1 (2-0)

Dabas, 200 néző, vezette: Virág András Barnabás (Juhász Sz., Aczél)

Gólszerzők: Tarjáni (15.), Márques (25.), ill. Ficsor (56.)

Martfű: Sándor B. - Laczkó M., Asztalos (Lakatos K. 26.), Székely (Balla 46.), Kasik - Prozlik (Hevesi-Tóth 81.), Kinyig (Ficsor 26.), Vincze P. - Desnica, Kriska, Kanálos (Pintér V. 26.). Edző: Koncz Zsolt.

Az első félidőben rossz felfogásban, indiszponáltan futballozott a Martfű és már a huszonötödik percben két gólos hátrányba került. Koncz Zsolt edző ezt követően, kissé szokatlan módon hármas cserével próbálta felrázni csapatát. Nem igazán sikerült, az eddig győzelem nélkül Dabas akár több góllal is vezethetett volna ebben a játékrészben.

Fordulás után hamar sikerült szépíteni a cserekent beállt Ficsor Richárd révén és az egyenlítő találatra is adódott lehetőség, de a mérkőzésen a győzelemért többet tévő, eddig sereghajtó Dabas cseppet sem érdemtelenül szerezte meg a három pontot.

Koncz Zsolt: Ilyen a labdarúgás, vereségek is érhetnek egy csapatot. A fájó, hogy ennek nem volt előzménye, de dolgozunk tovább és javítani szeretnénk mihamarabb.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában