Labdarúgás

2024.09.08. 20:00

Szép játékkal magabiztos győzelmet aratott a Karcag

A sérülések miatt megtizedelt, az egykori debreceni legenda Sándor Tamás által vezetett szabolcsi gárda csak fél óráig tudott ellenállást kifejteni a Karcag otthonában. A félidőben már három góllal vezető nagykunsági együttes egy találatot még bevitt a második félidőben, győzelme így egy pillanatig sem forgott veszélyben.

Jegesi László

A Karcag jó szériájába szerdán egy hazai döntetlen “csúfított” bele, de a sűrített bajnoki menetrend lehetővé tette a gyors javítást. Az ellenfél újoncként eddig szépen helytállt, így jó mérkőzésre volt kilátás a pályaválasztó új stadionjában.

Professional soccer player prepares to strike soccer ball with his cleat on stadium field
Fotó: Gettyimages.com / Forrás: Illusztráció

Karcagi SE–Mátészalkai MTK 4–0 (3–0)

Karcag, 600 néző, vezette: Kovács Tamás (dr. Bencze A., Kovács L.)

Karcag: Fedinisinec – Győri, Szabó K., Sághy, Fábián (Varga B. 77.) – Szűcs K., Györgye (Tóth D. 70.) – Székely D. (Maruscsák 63.), Talpalló, Szakács (Varga Zs. 63.) – Constantinescu (Hornyák 63.). Edző: Varga Attila.

Gólszerzők: Szakács (27., 34.), Talpalló (31.) Constantinescu (61.)

A hazai gárda készült arra, hogy ellenfele körömszakadtáig próbálja majd megóvni kapuját a góltól. Így is lett, a rendkívül defenzív újonc Mátészalka azonban csak fél óráig tudott ellenállni a szépen felépített karcagi támadásoknak. Szakács Levente első találata egy hengert indított el, amelyet hét perc alatt még kettő követett, félidőben már hárommal ment a vendéglátó.

A folytatásban elmaradt ugyan a további gólparádé, de a közönségszórakoztató futball nem. A rendkívül egységes nagykunsági csapat élvezte a játékot és helyzetei alapján még több góllal nyerhetett volna.

Varga Attila: – Alaposan felkészültünk az ellenfélből, ami nagyon tetszett, hogy szépen építettük fel a támadásokat. Értékes dolgokat láttam, többen is magas szinten játszottak. Megvalósítottuk amit kértem, élveztük a futballt.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában