Labdarúgás

2024.08.13. 17:30

Immár tizennégy csapat versenyez a vármegye II-ben – íme a sorsolás

Augusztus legvégén rajtol a vármegye II-es bajnokság 2024/2025-ös szezonja, melynek hivatalosan is elkészült az idei menetrendje.

Kovács Levente

A vármegye II. az első osztályhoz képest egy héttel később, augusztus 31-én kezdődik, a mezőny ráadásul tizennégy csapatosra bővül a tavalyi tizenegy helyett. Csatlakozott ehhez az osztályhoz ugyanis a harmadik vonalból a Tiszaszőlős, a Tiszapüspöki, a Zagyvarékas és az Újszász is, míg az első osztályból kiesett a Kunhegyes, feljutott viszont a Jászapáti és a Tiszaszentimre.

A Besenyszög a Kunmadaras ellen kezdi a szezont a vármegye II-ben
Fotó: Kiss János/ MW-archív

A másodosztály őszi félévében tizenhárom mérkőzést játszanak a csapatok, az utolsó fordulót a november 23-i hétvégén rendezik. A tavaszi félév első találkozóján pedig szűk három hónap szünetet követően a március 8-i hétvégén lépnek pályára az együttesek.

A vármegye II. első fordulójának párosításai:

Augusztus 31.: Fegyvernek–Tiszapüspöki, Abádszalók–Jászárokszállás, Újszász–Jászboldogháza, Tiszajenő–Kunhegyes, Tiszaszőlős–Jászalsószentgyörgy, 17.00. Szeptember 1.: Zagyvarékas–Túrkeve, Besenyszög–Kunmadaras, 17.00.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában