Labdarúgás

2024.08.13. 07:00

Bulizás miatt kikerült a Sepsi OSK keretéből a karcagi focista

A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya egy meccsre kirakta a Sepsi OSK keretéből Kecskés Ákost és a karcagi származású Varga Kevint.

Kovács Levente

A Sepsi OSK két labdarúgója, Kecskés Ákos és a karcagi származású Varga Kevin a klub által meg nem engedett időpontban egy buliban vett részt, majd mindketten elkéstek a csapatösszetartásról, emiatt a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya és sepsiszentgyörgyiek jelenlegi vezetőedzője, Bernd Storck kirakta a két játékost hétvégi Universitatea Craiova elleni mérkőzés keretéből.

Varga Kevin, Sepsi OSK, büntetés
Varga Kevin (balra) bulizás miatt került ki a Sepsi OSK hétvégi meccskeretéből
Fotó: Facebook/Sepsi OSK

A mérkőzést végül a Sepsi 2–1-re elvesztette, a találkozó után pedig Storck megerősítette, hogy csupán egy meccsre szól a két játékos büntetése, hétfőtől már visszatérhettek az együtteshez és az edzéseken is részt vehettek.

A Sepsi öt mérkőzés után a negyedik helyen áll a román élvonalban, Varga eltiltásáig mind a négy mérkőzésen kezdő volt, míg Kecskés csupán öt percet kapott összesen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában