Labdarúgás

2024.08.08. 12:41

A Magyar Kupa második fordulójára is jut egy vármegyei derbi

A Magyar Kupa második fordulójának csütörtöki sorsolásán a Jászfényszarus és a Karcag egymással küzd majd meg a továbbjutásért, míg a Martfű megbosszulhatja a Törökszentmiklós kiesését, ha legyőzi riválisát.

Kovács Levente

Csütörtökön tartották a Magyar Kupa második fordulójának sorsolását, ahol hat csapatunk is ellenfelekre várt, miután az első körben a Jászfényszaru VSE, a Tiszafüredi VSE, a Karcagi SE, a Szolnoki MÁV, Martfűi LSE és a Tiszaföldvár SE is győzni tudott.

Jászfényszaru VSE, Magyar Kupa, második forduló, sorsolás
A fehér mezes Jászfényszaru VSE a Karcagot fogadja majd a Magyar Kupa második fordulójában
Fotó: Pesti József / MW Archív

Az Északkeleti régió csapatait sorsolták először, melyben két gárdánk, a Jászfényszaru és a Karcag egymást kapta ellenfélül, míg a Tiszafüred a Nógrád vármegyei Karancslapujtő együtteséhez látogat. Ezt követően jöttek Délkeleti régió együttesei, ahol a Martfű azt a SZAC Budapest csapatát kapta, amely az előző körben a Törökszentmiklóst ejtette ki. A Szolnoki MÁV NB III-as csoporttársával, a Monorral találkozik, míg a Tiszaföldvár a BLSZ I. osztályában szereplő Újpalota gárdájával játszik majd a továbbjutásért a 64-es főtáblára.

A második forduló mérkőzéseit az augusztus 24-i hétvégén játsszák.

A Magyar Kupa második fordulójának párosításai:

Karancslapujtő–Tiszafüredi VSE

Jászfényszaru VSE–Karcagi SE

1908 SZAC Budapest–Martfűi LSE

Szolnoki MÁV FC–Monor SE

Testvériség-Újpalota SE–Tiszaföldvár SE

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában