Könyvbemutató

10 órája

Arany Érdemkeresztes színművész könyvét mutatják be Tiszaföldváron

A Magyar Dráma Napja alkalmából tartanak könyvbemutatót Tiszaföldváron. A művelődési házban Szíki Károly, Arany Érdemkeresztes színművész beszél legújabb kötetéről szeptember 21-én.

Pakainé Pusztai Nóra

Szíki Károly, Arany Érdemkeresztes színművész, rendező, színházigazgató és író Nagy találkozásaim című könyvét mutatják be Tiszaföldváron. A jeles eseményt a Magyar Dráma Napja alkalmából tartják szeptember 21-én 17 órától a városi művelődési házban. 

könyvbemutató,aranyérdem kereszt,színművész
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

A bemutatón közreműködik moderátorként Bodor Sarolta történész, énekkel Sipos Dorina, 4. osztályos diák, Sülyi Károly előadóművész és a Tisza-menti Népdalkör. A Földvári Hírlap közösségi oldalán a kötet előszavából idézve emelték ki Berta Zoltán irodalomtörténész szavait: „Szíki Károly, a színész, az író, a magyarságismeret és nemzetszeretet kiemelkedő képviselője hetven esztendős - és legújabb könyve lenyűgöző panorámáját nyújtja mindannak, amit értékmentő és nemzetféltő szellemóriások körében, azok baráti gyűrűjétől körülölelve véghezvitt egész eddigi életében.” A könyvet a helyszínen meg is lehet vásárolni, szerzője dedikálja is a példányokat. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!