Küzdősport

2024.08.27. 10:30

Közös birkózó edzőtábort tartottak Abonyban

Az Abonyi Birkózó Club szervezett kiváló programokat az újszilvási Kalász tanyán.

Kocsis-Szabó Lilla Laura

– Az Abonyi Birkózó Club a közelmúltban tartotta a huszadik hagyományos nemzetközi edzőtáborát – tájékoztatott Lőrinczy Attila vezető edző.

birkózás
Több, mint százan vettek részt a hagyományos abonyi birkózó táborban.
Fotó: Facebook.com / Abony város hivatalos oldala

Hozzátette, a vajdasági zombori birkózókkal már húsz esztendeje tart a csere táborozás. A Farkaslaki testvértelepülés birkózói pedig második alkalommal vettek részt a programban. 

– Remek hangulatú táborban vettek részt a gyerekek az újszilvási Kalász tanya táborban. Közel száz nebuló illetve felnőtt élvezhette változatos szabadidős sportolási lehetőségeket a nyári melegben árnyat adó fák között – fogalmazott.

A csapat az  edzések között az  Abonyi Termál Fürdőt is igénybe vehette, ez a versenyzők aktív pihenését és regenerálódását szolgálta.

– A táborban napi két szőnyeg és egy szabadtéri edzésen vettek részt a fiatalok. A reggelit és vacsorát közösen készítettük az edzőkkel, szülőkkel és sporttársakkal. Mindenkinek köszönjük az önzetlen segítséget, az idei tábor is remek hangulatban és sikeresen telt – hangsúlyozta az edző.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában