Programváltozás

2024.09.13. 18:37

Megszólalt a motoros egyesület a törökszentmiklósi programmal kapcsolatban

A kedvezőtlen időjárás miatt felmerült, hogy elmarad a szombati Extrém Motoros Nap Törökszentmiklóson. Az eseményt szervező Kövérgáz Motoros Egyesület közleményben tisztázta a helyzetet.

Molnár-Révész Erika

– Nem, nem marad el a szombati XI. Extrém Motoros Nap Törökszentmiklóson! – így oszlatta el közösségi oldalán a Kövérgáz Motoros Egyesület azt az aggodalmat, mely szerint az esemény a kedvezőtlen időjárás miatt elmarad. Bár, mint írták, bizonyos változások azért lesznek az esti programokban. 

motoros egyesület
A hűvösebb idő ellenére nem marad el az Extrém Motoros Nap Törökszentmiklóson – erre hívta fel a figyelmet a szervező Kövérgáz Motoros Egyesület
Fotó: Kiss János / Forrás: MW-Archív

Programváltozásról is beszámolt a Kövérgáz Motoros Egyesület

– Az előre jelzett, várható időjárás néhány ponton változtatást indokolt a szervezésben. Szombaton a hajnali, reggeli órákban eláll az eső, így a motoros programok gond nélkül megrendezhetőek lesznek, egy kellemesen hűvös szuper, ingyenesen látogatható délután vár rátok a megszokott helyen! Viszont estére 10 fok alá hűl a levegő és nem kizárható gyenge eső sem. Ezért a koncerteket az Ipolyi Közművelődési Központban tartjuk meg 18 óra 30-tól – közölték a szervezők. Az egyesület arról is tájékoztatott, hogy az esti koncerteket másfél órával később tudják kezdeni a tervezettnél, ezért a meghirdetett 5 zenekarból csupán 4 fér bele az estébe. Az Ősök zenekar koncertje elmarad, de a Reláció zenekar, a Continoom, a Blues Company és a Dogs zenekar fellép az Ipolyiban. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában