Labdarúgás

2024.07.06. 15:30

Vereséghez vezetett a Martfűi LSE enervált játéka

Három hét múlva kezdődik az NB III-as bajnokság, a Martfűi LSE pedig már negyedik edzőmérkőzésén lépett pályára szombaton, amelyen háromgólos vereséget szenvedett csoporttársától, a Hódmezővásárhelytől.

Kovács Levente

Már negyedik edzőmeccsén lépett pályára a Martfűi LSE, amely ezúttal NB III-as csoporttársát, a Hódmezővásárhely együttesét látta vendégül.

Pintér Viktor, Martfűi LSE, labdarúgás, felkészülési mérkőzés
Pintér Viktorék (kékben) az első félidőben még tartották magukat, a fordulás után viszont elfogytak, végül a Martfűi LSE háromgólos vereséget szenvedett
Fotó: Mészáros János

Martfűi LSE–Hódmezővásárhelyi FC 0–3 (0–0)

Martfű: Gerhát – Laczkó, Mészáros Gy., Ladányi T., Vincze P., Balla, Ficsor, Kinyig, Pintér V., Viczián, Kanálos. Csere: Sándor B. (kapus), Kasik, Zsíros, Hevesi-Tóth, Vadas, Horváth K., Izsold, Máté M., Boros, Telinger, Tóth N. Edző: Koncz Zsolt.

Rossz felfogásban játszott a Martfű ezen a mérkőzésen, amely fáradtnak és enerváltak látszódott. Sok hibával futballoztak Koncz Zsolt játékosai, akik az első félidőben még tartották magukat, a sorcserét követően viszont gólokban is felülmúlta a hazaiakat a Hódmezővásárhely, amely végül 3–0-ra megnyerte a találkozót. Különösen nem készültek erre a találkozóra a martfűiek, hiszen a felkészülés ezen szakaszán még a terhelés van előtérben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában