Labdarúgás

2024.07.22. 10:06

Döntetlennel debütált az új stadion Karcagon

Vasárnap késő délután a Karcag is lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését, immár az újjávarázsolt sportkomplexumában. Az NB III-ba most feljutott és a Északkeleti csoportba sorolt Gyula ellen döntetlennel debütált Varga Attila együttese. Szebb lett volna győzelemmel, de ennél fontosabb, hogy egy hét múlva a DVSC II. elleni bajnoki rajtot vegye sikerrel a csapat.

Jegesi László

A második félidőben büntetőből Constantinescu szerzett vezetést a hazaiaknak, amit tíz perccel később kiegyenlített az NB III egyik újonca.

Karcagi SE, NB III, edzőmeccs, labdarúgás
A fehér mezes karcagiak nem tudták győzelemmel felavatni az új stadionjukat
Fotó: Nagy Balázs

Karcagi SE–Gyulai Termál FC 1–1 (0–0)

Karcag: Fedinisinec – Győri Á., Bernáth, Szabó K., Fábián – Györgye, Szűcs K. – Talpalló, Nagy Zs., Szakács – Constantinescu. Csere: Varga B., Szundi, Sághy, Gelley,  Vaskó, Tóth D., Varga Zs., Székely, Lakatos, Vona. Edző: Varga Attila.

Gólszerzők: Constantinescu (61. – tizenegyesből), ill. Csicsely (71.)

Végre nézőkkel telt meg a Liget úti stadion, hiszen a Karcag hatodik, egyben a bajnoki rajt előtti utolsó felkészülési mérkőzésével birtokba vehették a sportkomplexumot a futballistái.

Az első félidő tapogatózó játékát követően beindult a mérkőzés, a Karcag átvette az irányítást, és vezetést szerzett. Az egyenlítő gól nem volt benne a meccsben, de a nagykunsági együttes második félidei futballja így is bizakodásra adhat okot.

Varga Attila vezetőedző is pozitívan értékelte a tapasztalatait: – Néhány nappal a kezdés előtt még mindig nem végleges a keretünk, sok munka vár még ránk ezen a héten is. Több olyan próbázó játszott a Gyula ellen, akiknek nem dőlt el a sorsa, emiatt az elképzelt taktika sem működött mindig úgy, ahogy szerettük volna. A hozzáállással viszont maximálisan elégedettek lehetünk, az ellenfél egyenlítő gólját sajnálhatjuk kicsit, mert nem volt benne a mérkőzésben. A látottak miatt összességében bizakodóak vagyunk, mert egy olyan együttessel szemben álltunk helyt jelentősen kicserélődött csapatunkkal, amely évek óta együtt van.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában