Díjátadó

2024.06.20. 19:30

Több tucatnyian ünnepelték a TiSE sikereit

Átadták az NB III-as újonc Tiszaföldvári SE bajnokcsapatának kupáját és érmeit, valamint ünnepélyes keretek közt díjazták az egyesület eredményes csapatait is.

Kiss Ádám

Történelmet írt a Tiszaföldvári SE miután a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei első osztály bajnokságát megnyerte, majd pedig a Villány elleni osztályozón kettős sikert aratott, így a TiSE kiharcolta az NB III-ban való szereplést.

TiSE, labdarúgás, díjátadó
Egész napos rendezvényen ünnepelte a TiSE a szezon sikereit
Forrás: Földvári Hírlap

Nemcsak a felnőtt csapat, hanem az utánpótlás, valamint a női és a futsal csapatok is részt vettek az ünnepélyes díjátadón a földvári sporttelepen, ahol nem csak a fociról szólt az egész napos rendezvénysorozat.

Az ünnepségen részt vett többek között Varga Zsolt Lajos, az MLSZ Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Igazgatóságának igazgatója, és természetesen Jürgen Friedel, a TISE elnöke és Burján Zoltán szakosztályvezető is.

Jürgen Friedel beszédében kiemelte, hogy az együttes következő célja az NB III-ban való bent maradás lesz, majd az egyre eredményesebb részvétel. A vezető számít a fiatalabb generációkra is, amelyek a TISE jövőjét alkotják majd.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában