Labdarúgás

2024.06.29. 07:00

Távozók tömkelege Karcagi SE csapatánál

Egy hónap múlva rajtol az NB III-as bajnokság. A csapatok a felkészülést már megkezdték, ezzel együtt pedig a keretek kialakítása is folyamatban van, így van ez a Karcagi SE csapatánál is.

Kovács Levente

A Karcagi SE együttesénél már most látszik, hogy nagy lesz a játékosmozgás nyáron, a nagykunságiak ugyanis nyolc játékostól is elköszöntek.

Karcagi SE, labdarúgás, távozók, átigazolások
Alaposan kicserélődik a Karcagi SE kerete a nyári időszakban
Fotó: MW-archív

A távozók nagy része tavaly nyáron érkezett a klubhoz, egyedül Kovács Dániel az, aki több mint évet töltött el a karcagiaknál. Nemanja Andrics, Csiki Norbert és Pataki Zalán a tavalyi szezonban végig, míg Aszalos Richárd, Erdei Martin, Kristóf Márk és Süveg Nándor csupán a tavaszi idényben erősítette a csapatot.

Feltűnő, hogy a szakmai stáb nem volt teljesen elégedett az együttes tavalyi idényben nyújtott teljesítményével és az előttünk álló bajnoki szezonra kicseréli a kerete nagy részét, érkezőkről viszont egyelőre nem esett szó.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában