Tárlat

3 órája

A Foltvarró Találkozó nyitányaként csodás kiállítás nyílt Mezőtúron

A foltvarrástól a Quiltművészetig címmel nyílt kiállítás a napokban Mezőtúron, a közösségi ház nagytermében. A mezőtúri Tűvarázslók Foltvarró Baráti Kör által szervezett tárlaton mezőtúri csoport mellett Felber Irén iparművész és a Tiszaföldvári Foltvarró Szakkör, valamint a -TÓL-IG quiltművészeti csoport által készített alkotások is megtekinthetőek.

Molnár-Révész Erika

Már a megnyitón is számos érdeklődőt vonzott a mezőtúri Tűvarázslók Foltvarró Baráti Kör által szervezett, nagyszabású kiállítás, mely A foltvarrástól a Quiltművészetig címet kapta. 

Foltvarró Találkozó Mezőtúr
A hétvégi Foltvarró Találkozó nyitányaként szemet gyönyörködtető tárlat nyílt a mezőtúri Tűvarázslók Foltvarró Baráti Kör szervezésében a közösségi házban
Forrás: Szűcs Dániel Mezőtúr Város polgármesterének hivatalos Facebook-oldala

A kiállítás a Foltvarró Találkozó az Alföld közepén nyitánya is volt

A tárlaton a mezőtúri csoport mellett Felber Irén iparművész és a Tiszaföldvári Foltvarró Szakkör, valamint a -TÓL-IG nevű quiltművészeti csoport által készített alkotások is láthatóak. 
A kiállítás egyben a hétvégi Foltvarró Találkozó az Alföld közepén című rendezvény kezdete is volt, melyre az ország számos pontjáról, mintegy 60 alkotó érkezett Mezőtúrra. A többnapos esemény a barátságok kialakítása és ápolása mellett lehetőséget teremtett a hasznos tapasztalatcserére is. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!