Augusztus 20.

2024.08.20. 06:55

Légiparádé nem, gumikacsa verseny viszont lesz Szolnokon – íme, az ünnepi programok!

Számos szolnoki helyszínen tartanak augusztus 20-án programot, mindenki megtalálhatja, amit számára kedves. Idén ismét szerveznek gumikacsa versenyt.

Pakainé Pusztai Nóra

Az ünnepi programsorozat a Szolnoki Művésztelepen a Kárpát-medence kenyerének begyúrásával veszi kezdetét augusztus 20-án reggel 8 órakor. A Belvárosi Szentháromság templomban 11 órától tartanak ünnepi szentmisét. A Tisza Parkban délelőtt 10 órától családi- és gyermekprogramok sokasága csábítja a szolnokiakat és a környéken élőket.

DSC_4379
Tavaly nagy sikere volt a gumikacsák versenyének
Fotó: Kiss János / Forrás: MW archív

A Szoldance TSE negyed 11-kor kezdődő bemutatóját Major Eszter és barátainak gyermekműsora követi. Rövidebb szünet után 15 órakor Homonnay Zsolt, a Budapesti Operettszínház színésze lép színpadra. 16 órától a Szisz Acustic ad koncertet 17:15-kor a Szolnoki Légierő zenekar produkciójában közreműködik Ress Hajnalka előadóművész és Szűcs Norbert gitárművész. 19 órakor szentelik meg a Kárpát-medence kenyerét, majd 21:30-tól a Musicum együttes zenél majd.

A Tisza-parton 17:30-tól tartják a II. Szolnoki Rotary Gumikacsa versenyt. 19:15-től a színpadon az Indian Joe Band ad koncertet. 20:20-tól Kerényi Miklós Máté Junior Prima-díjas színész énekes szórakoztatja a közönséget, miközben fáklyás felvonulás lesz a Tiszán. A tűzijáték Szalay Ferenc polgármester köszöntője után 21 órakor kezdődik. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!