Programok

2024.07.28. 07:00

Záró napjához érkezik a Magyar Tavak Fesztiválja

Bár utolsó napjához ér a Magyar Tavak Fesztiválja, bőven tartogatnak programot vasárnapra is.

Molnár-Révész Erika

TISZAFÜRED A Magyar Tavak Fesztiválja záró napján reggel 10 órakor indul a Zenés hajókázás a Tisza-tavon a Morotva Kerékpáros Pihenőparkból. A regisztráció 9 órakor indul. Az első megálló a Kérész Központban lesz, ahol fellép a Voice&Brass és a Tiszafüredi Ifjúsági Fúvószenekar, majd a központ megtekintése következik. A második megálló a Hotel Balneum, ahol a Nikodém – Halper – Román – Weszely jazz formáció produkcióját lehet megtekinteni. A harmadik megálló a Kormorán Kikötő lesz, ahol Molnár Nikolett és Dósa Mátyás -Szigligeti Színház művészei lépnek fel. A visszaérkezés 14 órakor várható a tiszafüredi Morotva Kerékpáros Pihenőparkba.

programajánló, Magyar Tavak Fesztiválja
Utolsó napján is bőven tartogat izgalmas programokat az idei Magyar Tavak Fesztiválja
Fotó: Nagy Balázs / Forrás: MW archív

SZOLNOK A RepTárban délelőtt 10 órától nyílik az Ejtőernyős Világbajnokság Szolnokon című kiállítás, az előadók dr. Sziráki András, Szabovik Zoltán István és Varga József lesznek.

A Verseghy parkban 17 órakor kezdődik a Rózskerti Nyári Népzenei Esték című programsorozat következő rendezvénye, mely 19 óráig tart.

JÁSZBERÉNY A Székely Mihály Szabadtéri Színapdon este 19 órától kezdődik az Egy csók és más semmi című zenés eőadás Straub Dezső rendezésében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!