Fesztiválhangulat

2024.06.22. 09:55

A szolnoki Tiszavirág Fesztivál a zárónapjára is tartogat meglepetéseket

Egy kiadós nyári záporral vette kezdetét a szombat reggel Szolnokon. Mondhatni kellemes felvezetése volt ez a város legnagyobb és legszórakoztatóbb, többnapos nyári rendezvényének, hiszen némileg pormentessé tette délutánra a Tisza parti buliközeget.

Mészáros Géza

A hétvégi „koránkelők” egy Dobapusztáról 11 órakor induló kenutúra végállomásaként érkezhetnek meg a Tisza szolnoki szakaszához, és így a Tiszavirág Fesztivál helyszínére. Kora délutántól, már 14 órától három programot kínál a fesztivál zárónapja, elsősorban a gyermekeseknek. Lehet választani a Tintaló Társulás „Jövőbe lövő” címmel kezdődő egész napos interaktív játéka, továbbá a Hungarikum kalandjáték, valamint Bagossy Sándor keramikusművész kézműves foglalkozása között. A legkisebbek foglalkoztatását Madarász Éva Tiszavirágok című könyvének bemutatója zárja 16 órától.

Tiszavirág Fesztivál, program
Nem maradnak program nélkül az utolsó napon sem a Tiszavirág Fesztivál látogatói
Fotó: Nagy Balázs

Ma is tartogat még meglepetéseket a Tiszavirág Fesztivál

Mielőtt az előadók késő délután-kora este belecsapnának a húrba, a nyári programok kezdete előtti legfontosabb információval, a vízi és vízparti szabályokról és szokásokról tartanak pódiumbeszélgetést 17 órától a Park-olóban.

A futball-fanatikusok 18 órától a Törökország-Portugália, 21 órától pedig a Belgium-Románia Európa-bajnoki labdarúgó-mérkőzéseket követhetik végig a Park Foci-színpad kivetítőjén keresztül.

A zenei koncertek sorát a brit Martin Harley nyitja 19 órától a Lakókocsi-színpadon, a Street Sixteen pedig ugyanekkor a Maláta téren. Ezek után ránk van bízva a könnyűzenei hangversenyeken való részvétel. A különböző színpadokon Szűcs Krisztián Akusztik Duó (20.15), a Selah Vie (20.45), Raquel Romeo (21.30), a Ring of Cash (22.45), majd közvetlenül éjfél előtt az Idea (23.59) és Mandalamarra (23.59) lép fel. Kétségtelenül a zárónap leghangzatosabb neve, a Magashegyi Underground 22.30-kor ad koncertet a Maláta téren.

Jó szórakozást a szombati zárónapon is!

Az esemény főtámogatója az MVM Zrt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!