Tiétek a tér

2023.07.20. 12:30

Fiatalok lépnek színpadra augusztus elején Földváron

Megragadták a lehetőséget a fellépésre a tiszaföldvári és környékbeli együttesek. Idén újra megrendezik a Tiétek a tér programot.

Pakainé Pusztai Nóra

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Összeállt a fellépők névsora a Tiétek a tér programra. Tavaly első alkalommal adott lehetőséget a városi és környékbeli együtteseknek a művelődési ház.

– A műsoridő fele annyi idő alatt megtelt, mint tavaly. Könnyű volt összeállítani a programot, az együtteseket két napra, augusztus 4-re és 5-re osztottuk be – mondta Dobróka András, a művelődési ház vezetője.

Akadnak újak és olyanok is, akik tavaly már éltek a lehetőséggel. Huszonöt év alattiak, tehát az igazán kezdők juthatnak színpadi időhöz és közönséghez Tiszaföldváron.

Sok ismeretlen formáció és előadó van, de ez nagy öröm. Nem is gondolná az ember, hogy egy alföldi kisvárosban és a környékén ennyi tehetséges fiatal van, aki szeretne megmutatkozni és érdemes is arra

– fogalmazott.

A két este folyamán a családoknak és az idősebb korosztálynak kedveznek közös bulizásra hívva a tiszaföldváriakat. A szombatot retro utcabállal zárják majd. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!