Önkormányzat

3 órája

Szerdán alakul meg Tiszafüred új képviselő-testülete

Esküt tesznek a városatyák: megtartja szerdán alakuló ülését Tiszafüred új képviselő-testülete.

Rózsa Róbert

Október 9-én, szerdán, 15 órakor tartja meg alakuló ülését Tiszafüred új képviselő-testülete – tájékoztatta hírportálunkat a tiszafüredi városháza.

Tiszafüred új képviselő-testülete, Tiszafüred, önkormányzat, testület
Szerdán alakul meg Tiszafüred új képviselő-testülete
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

Az előzetes napirend szerint négy pontot tárgyal meg jövő szerdán a testület. Dr. Rente László, a helyi választási bizottság elnöke ismerteti előbb a plénum előtt az önkormányzati választás eredményét. Második napirendi pontként a képviselők, harmadikként a polgármester eskütétele következik. A napirend záró részeként felülvizsgálják az önkormányzat képviselő-testületének szervezeti és működési szabályzatát.

Mint hírportálunkon korábban beszámoltunk, a júniusi önkormányzati választáson újabb öt éves mandátumot kapott a várost 2014 óta irányító Fidesz-KDNP-s Ujvári Imre. A képviselő testületbe a kormánypártok képviselője került be: Bíró Mihály, Schöckné Kollár Erzsébet, Mester Marianna, dr. Hegyi György Péter, Vargáné Balogh Irén, Virág Tibor, Sturcz Márton Péter és az egyéni választókörzetében is győztes Ujvári Imre. A testületbe három képviselőt – Somlay Róbertet, Puskás Csaba Imrét, Boros Istvánt – a Mi Hazánk küldhet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában