Újszilvás

2 órája

Már a szauna örömeit is élvezhetjük az uszodában

A közelmúltban vehették birtokba a látogatók az uszoda legújabb szolgáltatását. Az újszilvási szauna már most nagyon népszerű.

Kocsis-Szabó Lilla Laura

– Ez egy finn szauna, minden kívánalomnak megfelel – mondta Petrányi Csaba, a település polgármestere, miközben megmutatta a hívogató helyiséget. A finn szauna melletti tusolónál két dézsa is található, hogy teljes legyen a relaxációs élmény. A beruházást közel tízmillió forintból fedezték.

Egyre többen keresik fel a nemrég beüzemelt újszilvási szaunát, amelyet Bóbis Károly vízilabdaedző (jobbra) és Petrányi Csaba polgármester közösen is szemrevételezett a napokban
Fotó: Nagy Balázs

– Én felügyelem a működését– mondta Bóbis Károly vízilabdaedző, aki egyúttal a gépészeti feladatokat is ellátja.

A szauna nagyjából egy hete üzemel, egyre nagyobb az érdeklődés iránta. A kezdeti szabályoknak megfelelően előzetes bejelentkezéssel látogatható, legalább két fő jelenléte esetén indítják be a rendszert. Az uszodában további fejlesztéseket is szeretnének megvalósítani, tervben van egy jakuzzi kialakítása. Ennek pontos részleteiről később adnak tájékoztatást.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában