Sör-feszt-igyál

2 órája

Az ország sörét is meg lehetett kóstolni a szolnoki fesztiválon – videóval, galériával

Sörből, finomságokból és szerencsére napsütésből sem volt hiány szombaton, az Ormos Imre parkban. A szolnoki Sör-feszt-igyál elnevezésű program harmadik alkalommal kínált folyékony és street food ínyencségeket a látogatóknak.

Kocsis-Szabó Lilla Laura

Legalább százféle kézműves sör, pompás hamburgerek, csábító mini fánkok és egyéb nyalánkságok várták az Ormos Imre Park látogatóit szombaton. A Sör-feszt-igyál már délelőtt megnyitott kapuit, a sörös bódék és kocsik pedig az ajtóikat, a street food finomságokat kínálókkal egyetemben. A gyerekek és a felnőttek is megtalálták számításaikat az érzékekre ható megannyi kóstolni való soraiban. A jó hangulatról a habzó és változatos ízesítésű sörök mellett a színpadon fellépők is gondoskodtak.

Sör-feszt-igyál
Akár még az ország sörét is megkóstolhatták az érdeklődők, harmadik alkalommal várta látogatóit a szolnoki Sör-feszt-igyál
Fotó: Fotó: Mészáros János

Volt, aki szó szerint tesztelte a Sör-feszt-igyál kínálatát

– Mi körbekóstoljuk a söröket, ez az utóbbi már a harmadik hely, amit kipróbáltunk, meggysör van a poharainkban – kezdte a szolnoki Agócs József, majd párjával megemelték poharaikat, nyomatékot adva a rögtönzött tesztnek.

– Eddig mindkettőnknek ez ízlik a legjobban! Az ország söre és egy áfonyás is volt a kóstoló listánkon – sorolta az élményeket a szolnoki férfi. Hozzátette a New Ingland IPA típusú sör nem véletlenül nyerte el ezt a nemes címet. Ám a pár stílusa távol áll ettől, így számukra nem ez lett a nagy kedvenc. Természetesen a Sör-feszt-igyál étel kínálata is érdekelte őket.

– Mindenképpen szeretnénk enni egy jót, nagyon szemezünk a minifánkokkal, biztosan megkóstoljuk azokat is – fogalmazott Agócs József.

A gyerekek is élvezhették a fesztivál programját

Ugrálóvár és édességes stand csábította a kisebbeket. Meg természetesen a játszótér, aminek hangulatát most megszínezte a Sör-feszt-igyál pezsgése.

A szolnoki Cserna Flóra kisfiával látogatott ki az eseményre, pontosabban leginkább a játszótérre.

– Bár minket a sörök világa kevésbé vonz, valamilyen finomságot megkóstolunk majd. Egy hamburger van tervben – árulta el az édesanya.

A színpadon  a Szombati-Stelli duó csapott a húrok közé, este hétkor pedig Szabó Leslie váltotta a csapatot.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában