Összefoglaló

3 órája

Életet mentett a kunszenti kézbesítő – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Nem ürült a postaláda, az újságok csak zsúfolódtak abban. Ez tűnt fel az Új Néplap egyik kunszentmártoni kézbesítőjének, akit nem hagyott nyugodni a dolog. Félelmének volt alapja, a házban élő férfi ugyanis rosszul lett és több napig a földön feküdt. Patkó Melinda lelkiismeretessége megmentette a bácsit. Életet mentett a kézbesítő.

hírösszefoglaló
Forrás: Szoljon.hu

A Jász Múzeum hétről hétre érdekes kincsekkel örvendezteti meg közösségi oldalának követőit. Nemrég egy különleges, fallosz alakú amulettet mutatnak be a virtuális térben. A régészeti ritkaság Jászjákóhalmáról került elő.

A pompás óriás kosarak nem maradtak üresek, őszi növényekkel ültették tele őket.

Furcsa hang szűrődött ki a szászbereki fürdőszobából kedden. Négy ember élete forgott veszélyben.

Közös gyalogtúrára indultak a sétálni vágyó szolnokiak szombaton. Az apropó a Világgyalogló (hó)nap volt.

Csütörtökön megalakult Törökszentmiklós új képviselő-testülete. Az alakuló ülésen az ünnepélyes eskütételek után megválasztották az alpolgármestereket is. A új képviselő-testület három bizottsággal működik tovább.

Burkolatjavítás miatt jelentős lesz a tolódás a 442-es úton, Tiszaföldváron. A Közút szerint kerülni lesz majd érdemes.

A közelmúltban vizsgázott sikeresen egy szeptemberi felnőtt csoport.

Az akció keretében szebbnél szebb növényeket szeretnének kiállítani a könyvtárban. Emellett a virágok cseréjére is lehetőséget biztosítanak.

Sörből, finomságokból és szerencsére napsütésből sem volt hiány szombaton, az Ormos Imre parkban. A szolnoki Sör-feszt-igyál elnevezésű program harmadik alkalommal kínált folyékony és street food ínyencségeket a látogatóknak.

Izgalmas futamokat hozott a Zuglógerben rendezett Karcagi Traktoros Ügyességi Verseny. Látványos képeket mutatunk a megméretésről!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában