Összefoglaló

2 órája

Drogdílert fogtak Szolnokon – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Adományokkal érkezett a tószegi kerékpárgyár vezetése Rákóczifalvára. Két modern kerékpárral gazdagodott az önkormányzat a minap. Kényelmesebbé, gyorsabbá válik a védőnői szolgálat ezután.

napi hírösszefoglaló
Forrás: Szoljon.hu

Járókelők vették észre, hogy valami furcsa dolog úszik a Tiszán, ötvenéves osztálytalálkozóra jöttek össze Szolnokon – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

Ezúttal szakmabeliek érkeztek az intézménybe.

Az önkormányzati tulajdonú épület új nyílászáróival költségmegtakarítás érhető el. Megújult a Dózsa György utcai régi nagykocsma épülete. A bérbeadásból származó bevételt az állapot megóvására fordítják.

Szörnyű közúti baleset történt a minap Balatonberény térségében a 76-os főúton. A súlyos sérüléssel járó gázolásnál szolnoki katonák mentettek életet egy sármelléki gyakorlatról hazajövet. A gyalogosnak a Nemzetközi Különleges Műveleti Légi Osztag gyakorlatról hazatelepülő MH vitéz Bertalan Árpád 1. Különleges Műveleti Dandár Különleges Műveleti Csoportja nyújtott életmentő segítséget.

Egy hete valami furcsa, nyugtalanító jelenségre lettek figyelmesek a helyiek a város kedvelt kirándulóövezetében. Egy szakértő bevonásával nyomozás kezdődött, hogy kiderüljön, mi állhat az abonyi Mikes-tó rejtélyes állapota mögött.

A napokban tette közzé a hírt a város hivatalos oldala, mely szerint magukat csatornajavító munkásnak kiadó személyek kifosztottak egy idős helyi lakost. A poszt sorai szerint az abonyi csatornás csalók először csak munkadíjat kértek, majd nagyobb zsákmányt szereztek maguknak. A történtek után bizalmatlanokká váltak a helyiek.

Magára hagyott mécsesek, száraz falevelek, egy kis szellő és már meg is történik a baj. Temetőtűz Szolnok vármegyében az utóbbi időben négy alkalommal pusztított, legtöbbször az aljnövényzet kapott lángra.

Extra sör, plusz lelátók, felfokozott hangulat: Tiszafüred futball-lázban ég a közelgő Fradi-meccs miatt. A helyiek izgatottan várják a Tiszafüred–Ferencváros kupatalálkozót, és bár tudják, a vendégcsapat a találkozó toronymagas esélyese, de azért fel-felsejlik a név: Iváncsa.

Rengeteg gyönyörű kopoltyúst mentettek meg.

A Karcagi Nagykun Gazdakör 2015 óta immár hagyományossá vált székely autonómia napja alkalmából meggyújtott máglya fényénél várta vasárnap a karcagiakat, környékbeli településről érkezetteket a Bengecsegi kilátóhoz. Az őrtűz évek óta a magyarság összetartozását, az összefogást és a székely autonómiáért való kiállást szimbolizálja.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában