Night Drive&Run

2 órája

Futás a sötétben – izgalmas programra várják a szolnokiakat

Kerékpárral érkeznek a futásuk helyszínére azok, akik részt vesznek a szombat esti eseményen Szolnokon. Night Drive&Run: futás a sötétben.

Rimóczi Ágnes

Egy izgalmas esti kerékpározásra és futásra várják a sportolni, kikapcsolódni vágyókat Szolnokon szombaton este fél nyolckor. Futás a sötétben, ez vár a kalandvágyókra.

futás a sötétben
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: llusztráció

A Night Drive&Run elnevezésű program résztvevőinek lehetőségük lesz sötétedés után kerekezni egy jót Szolnokon, majd a kalandpark futókörén egy könnyed futással zárni a napot. A Tiszai hajósok tere - Szapáry út - Boldog Sándor István krt. - Várkonyi tér - Dr. Sebestyén Gyula út - Ormos Imre park - Városmajor út - Verseghy út - Nyári Lőrinc Híd - Kertész út - Tiszaligeti sétány - Kalandpark útvonal mentén bárhol lehet csatlakozni. A kerékpárokat fel is lehet díszíteni. Tíz darab LIME roller az eseményre díjmentesen igénybe vehető, szóval, ha nincs valakinek nincsen kerékpárja, de csatlakozna, megteheti. A rendezvény alatt a KRESZ szabályok betartása kötelező.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában