Útinform

2024.09.03. 08:23

Folyamatosak a munkák a 4-es főút jászkunsági szakaszán

Cikkünkben összeszedtük a kedden érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: Czinege Melinda

Az Útinform tájékoztatása szerint a 4-es főúton,

  • Ceglédbercelen, az 58-as és 59-es kilométer között leállósávot építenek, emiatt a fél útpályát lezárták. Munkaidőben jelzőőrök irányítják a járműveket.
  • Szolnok déli határában, a 99-es kilométernél levő Szent István Tisza hídon a dilatációs szerkezetet cserélik. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa irányítja a forgalmat.
  • Törökszentmiklós elkerülő szakaszán, a 113-as és a 119-es kilométer között építési munka miatt mindkét irány forgalma sávelhúzással halad.
  • Kisújszállás elkerülő szakaszán, a 142-es és 144-es kilométernél hídépítés és közműbekötés miatt a fél útpályát lezárták.

A Tiszakürt bekötő úton aszfaltoznak. Az 1-es és a 3-as kilométer között napközben az utat teljes szélességében lezárják. Kerülni Tiszainoka felé lehet.

Kompközlekedés

A Tisza középső szakaszán, Tiszaroff és Tiszasüly között a komp továbbra sem közlekedik az alacsony vízállás miatt.

A Tisza alsó szakaszán a Csongrád és Csépa közötti pontonhidat elbontották. A javítási, felújítási munkák idején az átkelést 6 és 19:30 között komp biztosítja.

Kamionstop

A kamiontilalom ezen a hétvégén szeptember 7-én szombaton 22 órától, szeptember 8-án vasárnap 22 óráig lesz érvényben. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában