Szükséges fejlesztés

2 órája

Nyilvános mosdó épül Mezőtúron, nagy volt rá az igény

Modern, vandálbiztos illemhely épül a Szabadság téren Mezőtúron, az építkezés már elkezdődött. A nyilvános mosdó telepítésére azért volt szükség, mert nagy igény volt rá a lakosság részéről.

Molnár-Révész Erika

Korábbi lakossági kérésekre reagálva nyilvános mosdó épül Mezőtúr egyik legforgalmasabb részén, a Szabadság téren. A trafóház melletti területre telepített illemhely a környezetbe illeszkedő, modern és vandálbiztos lesz. 

Nyilvános mosdó Mezőtúr
Már épül a nyilvános mosdó a Szabadság téren, Mezőtúron. Az illemhely vandálbiztos és modern lesz
Fotó: Beküldött / Forrás: Szűcs Dániel Mezőtúr Város polgármesterének hivatalos Facebook-oldala

A játszóterező gyermekek és szüleik miatt is fontos a nyilvános mosdó

A mosdó a járókelők mellett a játszóteret használó gyermekek és a szülők számára is fontos igény volt. Mint azt Szűcs Dániel polgármester közösségi oldalán hangsúlyozta, az illemhely működése nem jár majd a környéken kellemetlen szaghatásokkal.

Előfordult, hogy a területen mosdó nélkül is elvégezték egyesek a "dolgukat"

– Az illemhelyet rendszeresen, napi szinten takarítják majd. Sajnos ezen a helyszínen, a trafóház mellett eddig is sokan végezték el a „kis-és nagy dolgukat”. Bízom abban, hogy a fejlesztésnek köszönhetően ebben változást tudunk elérni – hangsúlyozta bejegyzésében a polgármester. Hozzátette, az önkormányzat arra kérte a kivitelezőt, hogy az építkezés ideje alatt a munkaterületet minden nap végén kerítse körbe a gyermekek biztonsága érdekében. A beruházás az Élhető Mezőtúr című program részeként valósul meg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában