Testületi ülés

2024.09.04. 08:45

A közbiztonság helyzetéről is tárgyal a jászárokszállási képviselő-testület

Csütörtökön tartja soron következő ülését a jászárokszállási képviselő-testület. A tanácskozáson a napirendi pontok sorában szó lesz többek között a közbiztonság helyzetéről, az Ifjúsági Tanács és az Idősek Tanácsa előző évi munkájáról és az idei városbejárásokról is.

Illés Anita

Szeptember 5-én, csütörtökön 14 órakor kezdődik a jászárokszállási képviselő-testület soros ülése a polgármesteri hivatal dísztermében. A tanácskozáson nyolc napirendi pontot tárgyalnak majd a döntéshozók. Az alapítványi beszámolók mellett szó lesz a közrend, közbiztonság és közlekedésbiztonság helyzetéről a városban, az Ifjúsági Tanács és az Idősek Tanácsa 2023. évi munkájáról, az idei városbejárásokról és a közvilágítás bővítésének lehetőségeiről is. 

közbiztonság
A közbiztonság helyzete is napirenden lesz a jászárokszállási képviselő-testület soron következő ülésén 
Fotó: Gettyimages.com / Forrás: Illusztráció

A közbiztonság mellett más fontos témákat is megvitat a képviselő-testület

Az egyebek napirendi pont között szerepel például a költségvetési rendelet módosítása, az óvodai csoportok és iskolai osztályok tanulmányi kirándulás költségeinek biztosítása, a Jászárokszállás Városért Alapítvány Városszépítő Bizottságának létrehozása és a Munkácsy utcát érintő projekt szerződésmódosítása. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában