Összefoglaló

2024.09.11. 21:00

Borotvával fenyegette áldozatát egy szolnoki férfi – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

A Szolnoki Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt emelt vádat azzal a 39 éves szolnoki férfivel szemben, aki egy szétnyitható borotvával fenyegetve egymás után kétszer is kirabolta ugyanazt a férfit.

hírösszefoglaló
Forrás: Szoljon.hu

Kecskesajt, száraztészta, gluténmentes sütemények. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal szerdai Közfoglalkoztatási Kiállításon számos település bemutatkozott portékáival a szolnoki Hild téren. A kenderesiek standjánál piroslott a paprika, a tiszaderzsiekhez az illatos levendula csábított...

Irányított véradáshoz kérnek segítséget Abonyban. Brenyó Ádám egy minapi baleset következtében életveszélyes égési sérüléseket szenvedett, testének nyolcvan százaléka megégett, másod- és harmadfokú sérülésekkel került a fővárosi Bethesda Gyermekkórházba.

Megható az az összefogás, ami a szolnoki Lovas Dorottya rögös útját egyengeti. Az autizmussal élő fiatal felnőttért mozdultak meg a színházkedvelők. Kálloy Molnár Péter színész például a Szolnoki Szigligeti Színházba szervezett adománygyűjtő előadást.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság Országos Vízirendészeti Rendőr Járőrversenyt szervezett. A háromnapos próbatétel gyakorlati feladatait a Holt-Tiszán teljesítették a csapatok szerdán. 

Lakatos, hegesztő, eladó, ápoló. Számos munkakör közül választhattak, akik ellátogattak a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal állásbörzéjére. A rendezvényt az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban tartották szerda délelőtt.

A Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság teljes útlezárás mellett végzi el a Tisza jobb partján, a 121+900 és 122+970 töltéskilométer szelvények között a töltéskorona burkolatjavítását. A munkálatokat két ütemben végzik az akolháti töltésszakaszon.

Idén a vártnál korábban, már augusztus végétől csak komppal lehet átkelni a Tiszán Csépánál. Decemberben esedékes a Csongrád és Csépa közötti pontonhíd lebontása. Olyankor az áradás, a jégzajlás és a hordalékok miatt szükségesek a munkálatok. Most a fenntartó a felújítás miatt döntött a szerkezet szétszedéséről.

A török másodosztályban szereplő Ankaragücü együttesénél folytatja pályafutását Varga Kevin. A karcagi származású szélsőnek nemrég bontották fel a szerződését a román Sepsi OSK csapatánál, miután engedély nélkül ment el bulizni, ezt követően pedig a csapatmegbeszélésről is elkésett. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában