Szórakozás

2024.09.13. 10:30

Családi napra készülnek Tiszasason

Immár negyedik alkalommal gyűlhet össze az iskola udvarán a tiszazugi település apraja nagyja. Családi napot szerveznek Tiszasason.

Pakainé Pusztai Nóra

Idén negyedik alkalommal szervez a Tiszasas Községért Egyesület családi napot a tiszazugi településen.

Kerti parti, családi nap
Fotó: Shutterstock.com / Forrás:  Illusztráció

– Sajnos a covid időszak miatt volt egy kis megszakítás, illetve gőzerővel a székhelyünk felújításán dolgoztunk, így minden forrásunk arra ment el, de idén az összefogásnak köszönhetően úgy tűnik, egy nagyon jó kis napot sikerül összehoznunk szeptember 14-re – mondta Biró-Czink Renáta, a szervezet elnöke.

Az iskola udvarán délelőtt egyebek mellett lesz nyuszisimogató, henna-, kavics- és arcfestés, hajfonás. Családi főzőversenyre várják a csapatok jelentkezését és teremlabdarúgó tornát is hirdettek. Zenés, táncos fellépéseket szerveztek, a gyerekek kis-, és nagymotoros felvonulások vehetnek részt. A tombolatárgyakhoz folyamatosan várják a felajánlásokat, az eddigiek alapján a legszerencsésebbek igazán értékes nyereményekhez juthatnak.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában