Közös program

2024.09.13. 12:30

Családi napot rendeznek a szolnoki MCC-sek

Most nem a tanulás lesz főszerepben, persze rengeteg élményszerű ismerettel gazdagodnak majd a szolnoki MCC-s diákok. Ezúttal a családi napon gyűlnek össze.

Rimóczi Ágnes

Családi napra gyűlnek össze a szolnoki MCC-sek. Szeptember 14-én, szombaton a Tiszavirág Arénába egy jó hangulatú eseményre invitálják a programban résztvevő iskolásokat, korábbi diákokat és azok családjait. Délelőtt fél tíztől gyülekeznek a résztvevők, akik a képviselet-vezető köszöntője után izgalmas előadásokkal és feladatokkal találkozhatnak.

családi nap, gyerekek, játék
Fotó: Illusztráció / Forrás: Shutterstock.com

– Tíz órától a felnőtteket családi előadással várjuk. Délelőtt az online világ családra gyakorolt hatásairól hallhatnak, délután pedig a játék fontosságáról lesz szó. Hat éves kortól az MCC-s diákoknak és testvéreknek különböző állomásokon érdekes, izgalmas feladatok, a kisebbeknek játszóházi felügyeletet biztosítunk – részletezte a programokat Bernáth Orsolya. A Mathias Corvinus Collegium Alapítvány Szolnoki képzési központ képviselet-vezetője hozzátette: délben finom ebéddel készülnek a résztvevőknek. – Jótékonysági tombolahúzást is tartunk, annak bevételével a decemberi sütivásárról megismert Matúz Balázs, volt diákunknak szeretnénk segíteni – tette hozzá Bernáth Orsolya. A rendezvény délután négy óráig tart.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában