Elismerés

2024.08.29. 21:55

A közösségformálásban jeleskedik Melis Pálné

Pedagógiai, nevelési díjat adományoztak Melis Pálnénak, a Martfűi József Attila Általános Iskola tanárának az állami ünnepen. A tiszazugi önkormányzat hagyománya, hogy augusztus 20-án ismerik el a városért, az ott élő és dolgozó emberekért tevékenykedőket. A díjat dr. Papp Antal polgármester adta át.

Pakainé Pusztai Nóra

Minden évben augusztus 20-án tartanak városi ünnepséget Martfűn, idén sem volt ez másként. Az önkormányzati elismerő díjakat dr. Papp Antal polgármester a művelődési központban tartott rendezvényen adta át. A város honlapján úgy fogalmaztak, az önkormányzat számára mindenkor nagyon fontos volt a felnövekvő fiatal generációk fejlődésének biztosítása. E szép és nehéz feladat végrehajtásából a városunkban dolgozó pedagógusok jelentős részt vállalnak. Idén pedagógiai, nevelési díjat adományoztak Melis Pálnénak, a Martfűi József Attila Általános Iskola tanárának.

Melis Pálné,díjazás
Melis Pálné, a Martfűi József Attila Általános Iskola tanára vette át az elismerést 
Forrás:  Martfű Média

A méltatásban elhangzott: Melis Pálné több évtizede dolgozik a martfűi általános iskolában. Mindig maximális teljesítményre törekedett, komoly szakmai munkát vállalt, és vállal ma is a hivatása iránti alázattal és a gyermekek felé áradó szeretettel. 

– Nem csupán pedagógus, hanem a gyermekek személyiségét is fejlesztő, és a lelkét is szem előtt tartó oltalmazó, akinek finom konfliktusmegoldó képessége az osztályain belül is közösségformáló erővé vált, illetve a szülőkkel való kapcsolatát is mélyen áthatotta – fogalmaztak róla.

Segítőkészsége, határtalan türelme, nyugalma, toleranciája példaértékű a diákok és a kollégák számára egyaránt. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában