Opel Phoenix Club

2024.09.14. 12:00

Nem mindennapi eseményre készül az Opel Phoenix Club

Tavaly télen, még az adventi időszakban borították először színes fényekbe autóikat az Opel Phoenix Club tagjai Tiszaföldváron. A fénykaraván idén sem marad el, ebben az évben a helyi önkormányzati tűzoltóságnak gyűjtenének.

Pakainé Pusztai Nóra

Javában zajlik a II. Tiszaföldvári Fénykaraván szervezése az Opel Phoenix Club jóvoltából. A tulajdonosok feldíszíthetik gépjárműveiket és konvojban járják végig a tiszazugi várost.

Opel Phoenix Club
Jótékony célt tűzött ki az Opel Phoenix Club
Forrás: Tiszaföldvári Önkormányzati Tűzoltó Parancsnokság Facebook oldal

– A részletek még pontostásra várnak. A tervek szerint december 14-én tartaná az Opel Phoenix Club a fénykaravánt – szólt a tervekről Urbán András, a klub vezetője.

Tavaly a gyerekeknek szaloncukrot és plüssfigurákat osztottak, idén sem lenne ez másként, csak most egy jótékonysági gyűjtést is szerveznének, az összeget a helyi önkormányzati tűzoltóságnak ajánlanák fel.

– Ezzel a kampányunkkal szeretnénk megszólítani a vállalkozókat, illetve magán embereket, hogy milyen fontos a tűzoltók munkája és érdemes az eszközparkjuk korszerűsítése. Ezzel a megmozdulásunkkal tennénk egy jó ügyért! – fogalmazott. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában