Összefoglaló

2024.07.17. 20:40

Újabb fejlemények derültek ki a szolnoki kalandparkban történt megdöbbentő esetről – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Laptoplopás Tiszaburán: tolvajok rámolták ki az általános iskolát. Egy rakás elektronikai eszközt zsákmányoltak azok, akik vasárnap kirabolták a tiszaburai általános iskolát. Nem ez az első iskola elleni laptoplopás a közelmúltban a Jászkunságban.

hír
Forrás: szoljon.hu

Lemondott Agócs Tibor, a Yakuzák SE elnöke, aki felrúgott egy gyermeket a szolnoki kalandparkban. Újabb fejlemények derültek ki a szolnoki kalandparkban történt megdöbbentő esetről. A gyermekbántalmazásról közzé tett videót követően futótűzként terjedt a közösségi médiában, hogy egy jászberényi sportszervezet vezetője volt az, aki úgy felrúgott egy kisfiút, hogy a gyermek a fejére esett és a földön fekve maradt. Az egyesület elnöke, szakmai vezetője ezt közleményben erősítette meg és lemondott tisztségeiről.

Évtizedekig vezette a kunszentmártoni sportegyesületet a Prima-díj jelölt. Veres István nemrégiben ünnepelte kilencvenedik születésnapját. A kunszentmártoni tanácsnok számos elismeréssel büszkélkedhet, nagyra értékeli, hogy a Prima-díj jelöltjei közé is bekerült.

Zsákokkal védik a fákat Tiszafüreden a hőségtől. Nem enyhül a hőség, zsákokkal védik a fákat Tiszafüreden az iszonyú melegtől.

Egyedi, 3D nyomtatással készült Szent Flórián szobrot lepleztek le Jászboldogházán. Megalakulásának 75. évfordulóját ünnepli idén Jászboldogháza Község Önkéntes Tűzoltó Egyesülete. A jubileumra a lánglovagok régi álma vált valóra, hiszen elkészült a Szent Flórián szobor.

Közel 13 millió forintot kapnak a jászkunsági önkéntes tűzoltók. A támogatás működési költségekre, gépjármű- és szertárfelújításra fordítható.

Martfű több pontján is vízhiány tapasztalható. Elvágtak egy főnyomóvezetéket Martfűn szerda délelőtt. A Szent István tér környékén vízhiány tapasztalható

Megmentenék az evangélikus templomot Csépán, az összefogás erejében bíznak. Három felekezet temploma magasodik az ég felé Csépán. Evangélikus, illetve református hitközösség viszont már évek óta nem működik a tiszazugi kistelepülésen. Az evangélikus templom állapota olyannyira leromlott, hogy égetővé vált a felújítás. Már új funkciót is találtak az épületnek.

Összefog a Pletykafalu a garázstűz károsultjaiért. A szolnoki Rák utcában tűzvész pusztította el egy család otthonát vasárnap éjszaka. A Pletykafaluért Egyesület összefogott, a szombati egészségnapon gyűjtőládát helyeznek ki.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában