Makettkiállítás

2024.06.30. 19:00

Tankok foglalták el a tiszaföldvári könyvtárat

Helyi modellező mini makettjeiből nyílt kiálltás a tiszaföldvári könyvtárban a minap. Tankok, hajók, repülők sorakoznak az asztalokon. A tárlat július 3-ig tekinthető meg.

Pakainé Pusztai Nóra

Mini makettkiállítást nyitottak meg a tiszaföldvári könyvtárban néhány napja. Ahogy a Földvári Hírlap közösségi oldalán írják, a tárlaton Bálint István helyi modellező és gyűjtő legszebb darabjaiból láthatnak egy összeállítást a látogatók.

tankok, makett
Aprólékosan kidolgozott makettek – tankok, hajók és repülők – sorakoznak a tiszaföldvári könyvtárban berendezett kiállításon 
Forrás: Földvári Hírlap

– Hajók, repülők, autók, teherjárművek, tankok, sőt még kis diorámák is várják az érdeklődőket. Az ügyes kezű modellező közreműködésével megtekinthetjük az amerikai lopakodó bombázót éppúgy mint a Titanicot, de apró részletességgel kidolgozott Trabant, Citroen „kacsa” és 1967-es VW mikro lakóbusz is parkol az asztalokon – fogalmaztak

A makettkiállítás július 3-ig látogatható.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában