Közös tornát tartottak

2024.06.02. 07:00

Kihívás napja felhíváshoz csatlakozott a Szive Egyesület

Sárga pólójukban és sapkájukban számos városi rendezvényen kitűnnek a tömegből a Szív- és Érrendszeri Betegek Rehabilitációs Egyesület tagjai. A Kihívás napja programhoz csatlakozva a lelkes társaság focival és átmozgató tornával kezdte a szerdát a Tiszaligetben.

Pakainé Pusztai Nóra

Derűs mosolyok és jó kedv fogadott a Szív - és Érrendszeri Betegek Rehabilitációs Egyesület tiszaligeti programján szerdán. A szervezet idén harmadik alkalommal csatlakozott a Kihívás napja programhoz. 

Kihívás napja,derűs mosolyok,
A Szív- és Érrendszeri Betegek Rehabilitációs Egyesület tagjai a kihívás napján
Fotó: Pakainé Pusztai Nóra

– A tagok közül mindenki szív- és érrendszeri betegséggel küzd, de ez a mozgásukon és tornáinkon nem látszik. Heti háromszor tartunk foglalkozásokat, edzésben vagyunk. Minden megteszünk azért, hogy jól érezzük magunkat – mesélte a csapatról Soós Lászlóné elnök.

Az első évben országos szinten negyedikek lettek és emléklappal gazdagodtak. Ebben az esztendőben a szolnoki társszervezeteket is közös mozgásra invitálták. A felhíváshoz szerdán hatvanan csatlakoztak.

Dr. Konyhásné Farkas Sára gyógytornász vezetésével bemelegítettek a résztvevők, majd előkerültek a labdák és egyéb eszközök is az átmozgatáshoz. A délelőttöt közös játékkal zárták.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában