Összefoglaló

2024.06.04. 19:55

Három város tűzoltói is részt vettek a szolnoki vármegyeháza lángra kapott épületének oltásában – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Hátborzongató időjárási jelenségeket örökítettek meg hétfő délután a madarasi határban. Egy szülinapos férfi előbb tubát fotózott, aztán olyan villámokat vett videóra, mintha egy földönkívüli űrhajó akarna áttörni a felhők között. 

hirösszefoglaló,napi hírek,ez történt ma
Forrás: szoljon.hu

Hamarosan kezdődik a labdarúgó-Európa-bajnokság. Magyarországot az A csoportba sorsolták a házigazda németekkel, Svájccal és Skóciával. A válogatott jászberényi születésű kapusával, Szappanos Péterrel beszélgettünk a kontinensviadal előtt a nemzeti csapat programjáról, célkitűzéséről és arról, veszélyben érezte-e a helyét a keretben.

Jubileumi évfordulót ünnepeltek a napokban Tiszajenőn. Kereken száz éve, hogy megkezdődött az oktatás a település általános iskolájában. A különleges alkalomra a diákok, pedagógusok egyaránt készültek.

Elkezdődtek a város szívét, vagyis a Szent Imre teret érintő nagyszabású beruházás kivitelezési munkálatai Fegyverneken, egy új játszótér építésével. A központ teljes átalakítására 350 millió forintos pályázati forrást nyert a település.

Költséghatékony és környezetbarát az a megoldás, mellyel megoldották Tiszapüspökiben az István park közvilágítását. A napokban felszerelt lámpatestek napelem segítségével világítják meg éjjel a területet.

Három város tűzoltói is részt vettek a szolnoki vármegyeháza lángra kapott épületének oltásában. A kigyulladt épületet 120 embernek kellett elhagynia, kettejüket maszkban menekítették ki.

Több mint 32 millió forintot sikerült zsákmányolni. Míg a férfi kirámolta a széfet, amit a nő szándékosan nyitva hagyott, két fiatalkorú figyelte az utcát.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában