Összefoglaló

2024.06.29. 21:00

Jó hangulatban folytatódott a Karcagi Birkafőzőfesztivál – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Nyári Szerenád címmel 18 órakor kezdődik a hangverseny szombaton.

Forrás: szoljon.hu

Folytatódnak a Karcagi Birkafőző Fesztivál programjai a belvárosban, ez a birkafőzés és a verseny napja.

A Pletykafalu Közössége Egyesület szervezésében öt alkalommal tartanak előadásokat az érdeklődőknek.

A Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetségének vármegyei szervezete több mint tíz éve rendezi meg a tanárok, munkatársak, intézményi dolgozók, nevelők részére szervezett játékos és vidám sport és szabadidő-napot. A rendezvénynek öt éve a homoki Révay György EGYMI, Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium ad otthont.

Zenés vígjátékkal folytatódott a Székely Mihály Szabadtéri Színpad nyári színházi előadás-sorozata. Június 28-án, pénteken este a Hőhullám című darabot láthatta a közönség a Liliom Produkció előadásában.

Bár még magas a folyó vízállása, Tiszapüspökiben abban bíznak, hogy a július 1-i nyitáskor már homokos part várja a látogatókat. A szabadstrand területén már elkezdődtek az előkészítő munkálatok, a konténereket leengedték, és hamarosan nyit a büfé is.

Semmelweis Nap alkalmából köszöntötték az egészségügyben és a szociális ágazatban dolgozókat Kunszentmártonban a minap. A hagyományos rendezvényt a városházán tartották.

A kunsági étkek fejedelme kerül ma az asztalra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában