Tájékoztatás

2022.08.22. 06:55

Bezár a Takarékbank Zrt. besenyszögi kirendeltsége

A helyiek értetlenül állnak a helyzet előtt, mert bár megjelölték, hol intézhetik ezután ügyeiket, ehhez viszont Szolnokig kell utazniuk.

P. Pusztai Nóra

Fotó: MW-Archív

Levélben tájékoztatta ügyfeleit a Takarékbank Zrt. a besenyszögi kirendeltség szeptember közepi bezárásáról. A helyiek értetlenül állnak a helyzet előtt, mert bár megjelölték, hol intézhetik ezután ügyeiket, ehhez viszont Szolnokig kell utazniuk. A hivatalos dokumentumban arról is hírt adtak, hogy a pénzfelvételi lehetőség is megszűnik. 

– Az önkormányzat még egyeztetni sem tudott az illetékesekkel, akik minden előzmény nélkül, augusztus közepén keresték fel a polgármestert, tényként közölték a bezárást – tette közzé dr. Kelles Mária, a város jegyzője. 

Az ATM és a kirendeltség több mint egy évtizede működött Besenyszögön, nemcsak a településen élők, hanem a környékbeliek is ezt a helyszínt favorizálták. Balogh Zoltán polgármester felkereste a térség országgyűlési képviselőjét és a Takarékbank Zrt. vezetését, hogy milyen intézkedések útján tudják részben vagy teljesen megőrizni a szolgáltatásokat. A részletekről később tájékoztatják a lakosságot.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában