Szép teljesítmény

2024.09.12. 19:00

Mi a végeredménye a Szolnokon rendezett vízirendészeti járőrversenynek? – mutatjuk a győzteseket

Szolnokon rendeztek vízirendészeti járőrversenyt a napokban, íme a megméretés legjobbjai.

Rózsa Róbert

Mint hírportálunk beszámolt, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság adott otthont a napokban az Országos Vízirendészeti Rendőr Járőrversenynek. A látványos vízirendészeti járőrverseny végeredményét csütörtökön a police.hu tette közzé.

vízirendészeti járőrverseny, Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság, Országos Vízirendészeti Rendőr Járőrverseny
Vízirendészeti járőrversenyt tartottak Szolnokon
Fotó: Mészáros János

Ők szerepeltek a legjobban a szolnoki vízirendészeti járőrversenyen

Eszerint a szakmai elméleti versenyt Besenyei László (Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság) nyerte. A vízi gyakorlati versenyszámot Papp Zsolt és Losonczi Viktor nyerte meg (Dunai Vízirendészeri Rendőrkapitányság). A csapatversenyt a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyerte meg, második helyen a Budapesti Rendőr-főkapitányság végzett, míg a dobogó harmadik helyét a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság szerezte meg.

A szervezők különdíjban részesítették a versenyen kívül induló legjobb csapat, a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság tagjait: Besenyei Lászlót és Berki Lászlót.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában