„Jó kifogás”

2024.09.16. 10:26

Hívatlan utas: fázott, és nem akart elázni, ezért inkább elhajtott más kocsijával a tiszaburai férfi

Nagyot nézett az óvatlan tiszafüredi autótulajdonos, akinek kocsijába hívatlan utas ült be.

Rózsa Róbert

Jármű önkényes elvétele bűntett miatt hallgattak ki a rendőrök egy harmincéves tiszaburai férfit – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Ennek oka, hogy a burai férfi egy tiszafüredi autó hívatlan utasának szegődött.

hívatlan utas
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

Mint megtudtuk, a kocsival annak tulajdonosa a saját háza előtt parkolt le, ám a slusszkulcsot az autóban hagyta. Ez szombaton este történt, épp akkor, amikor arra járt a harmincéves tiszaburai férfi. Ő kihasználta a tulajdonos óvatlanságát, és elvitte a járművet.

Bejelentést követően a rendőrök adatot gyűjtöttek, és hamar kopogtattak a tettes ajtaján. A férfit előállították a Tiszafüredi Rendőrkapitányságra, ahol jármű önkényes elvétele bűntett miatt kihallgatták. A gyanúsított elmondta, hogy esett az eső és hideg volt, ezért vitte el az autót. Azt a nyomozók Pusztataskony belterületén megtalálták, és visszaadták tulajdonosának.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában