Frissítve

2024.08.14. 15:16

Ezer négyzetméteres istálló lángolt Tiszajenőn, vízszállító kocsikat is bevetettek az oltáshoz

Istálló lángol Tiszajenőn. A tűzoltók már felvették a harcot a lángokkal, munkájukat viszont nehezíti a vízhiány, ezért több vízszállítóra is szükség van az oltáshoz.

Rózsa Róbert

Frissítés - 2024. 08. 15.

A szolnoki hivatásos és a tiszakécskei önkormányzati tűzoltók szerdán éjszaka négy vízsugárral eloltották a lángokat Tiszajenőn, ahol egy ezer négyzetméteres, beton- és faanyagú, palafedésű istállóépület mintegy fele égett a Belsőjenő utca melletti területen.  A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint az épületben tárolt kétszáz szalmabála, hordókban tárolt búza és egyéb eszközök megsemmisültek a tűzben. Az egységek három vízsugárral megkezdték az utómunkálatokat.

Frissítés - 22:05

A szolnoki hivatásos és a tiszakécskei önkormányzati tűzoltók négy vízsugárral megakadályozták a lángok továbbterjedését Tiszajenőn – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Mint írták, a vízhiányos terület miatt Szolnokról, Ceglédről, Kecskemétről és Kiskunfélegyházáról érkezett egy-egy vízszállító.

Korábban írtuk:

Egy ezer négyzetméteres, beton- és faanyagú, palafedésű istálló lángol Tiszajenőn, a Belsőjenő utca melletti területen – tájékoztatott szerdán a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Azt írták, az épület környezetében meggyulladt a száraz fű, és az istálló mintegy egyharmada ég jelenleg, viszont a lángok egy húsz méterre álló másik istállót is veszélyeztetnek. 

istálló lángol, tűz, Tiszajenő
Istálló lángol Tiszajenőn
Fotó: Shutterstock.com / Forrás:  Illusztráció

A szolnoki hivatásos és a tiszakécskei önkormányzati tűzoltók két vízsugárral kezdték meg a munkálatokat. Hozzátették, a terület vízhiányos, emiatt Szolnokról és Ceglédről már megérkezett, Kecskemétről pedig elindult egy-egy vízszállító.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában