Egy kábelen múlt a dolog

2024.06.07. 11:25

Éjjeli rajtaütést hajtott végre az idegen, hogy nagyapja végre tévézni tudjon

A rendőrök őrizetbe vették, és kezdeményezték az elkövető letartóztatását. A sértett a bántalmazás következtében 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Szoljon.hu

Bejelentést tett a rendőrségen egy kunmadarasi nő június 5-én, hogy éjjel 1 órakor arra riadt fel álmából, hogy egy ismeretlen tartózkodik a szobájában. A hívatlan látogató egy takarót borított a nőre, majd ütlegelni kezdte. A bántalmazást követően a fiú távozott a házból – tájékoztatta hírportálunkat a vármegyei rendőr-főkapitányság.

betörés, bántalmazás
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

A rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, kamerafelvételeket elemeztek. Rövid időn belül látókörükbe került egy helyi 16 éves fiatal, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható. Előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra, ahol súlyos testi sértés és magánlaksértés bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A fiatal elmondta, hogy előző nap eladott a sértettnek egy wifi routert, amit a nagyapja kábelével szerelt be. A rokon sérelmezte, hogy nem tudja nézni a tv-t, ezért az unoka vissza akarta venni a nőtől a kábelt. A fiú az éj leple alatt bement az ingatlanba, amire a sértett felébredt. Félt a lebukástól, ezért ijedtében bántalmazta a nőt.

kábel
A kábel, ami a bántalmazáshoz vezetett
Forrás: Police.hu

A nyomozók őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását. A sértett a bántalmazás következtében 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában