Eljárás indult ellene

2024.06.05. 09:48

Balesetet okozott egy ittasan autóba ülő sofőr Kunszentmártonnál

Jászladányban egy férfi eltiltása ellenére ült autóba. Ugyanezen a napon Kunszentmártonnál balesetet okozott egy Ittasan volán mögé ülő sofőr.

Szoljon.hu

Egy jászkiséri lakos közlekedett személyautóval Jászladányban június 4-én kora délután, mikor a rendőrök ellenőrizték – tájékoztatta hírportálunkat a vármegyei rendőr-főkapitányság. Megállapították, hogy a 40 éves férfit korábban a Szolnoki Járásbíróság eltiltotta a járművezetéstől. A sofőrt előállították, majd járművezetés az eltiltás hatály alatt vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

baleset, ittas vezetés
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

Ugyanezen a napon délután szintén eltiltás hatálya alatt vezetett az a tiszaalpári férfi, aki a 45-ös számú úton, Kunszentmárton és Szentes között balesetet okozott. A 30 éves férfivel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. A sofőrt előállították további mintavételre. A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett miatt folytat eljárást.     

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában