Szoljon podcast

2023.07.14. 17:00

Szabó Róbert: Az ízek parkjába kalauzolja el a résztvevőket az Ormos Fesztivál

Az ízek parkjába kalauzolnak el bennünket a hétvégén egy felejthetetlen rendezvényre, mely az Ormos Fesztivál nevet kapta, ahol az étel nem csupán táplálékként szolgál majd, hanem művészeti és szenvedélyes oldalát is megismerhetik az arra látogatók.

Daróczi Dorottya

Szabó Róbert

Forrás: Szoljon.hu

Első alkalommal rendezik meg az Ormos Fesztivált, melyre rengeteg programmal készülnek a szervezők, és aminek érdekessége, hogy az ország különböző területeiről, Szolnokot körbe lőve mindenhonnan érkeznek résztvevők a Szolnokért Grill Kupára.

– Az a célunk ezzel, hogy minőségi időt töltsenek együtt el családok, baráti társaságok, haverok, jól érezzék magukat a három napos fesztiválon, és úgy gondolom, ez az első komolyabb olyan több napos rendezvény, ami megmutatja, hogy a park mire képes, mit bír el, mi a célközönség és hova fejlődjünk tovább – mondta podcastünkben Szabó Róbert.

A Szoljon.hu podcast legújabb beszélgetéséből kiderül, hogy jutottunk el az Ormos Fesztiválig a kezdetektől, milyen programokkal várják a résztvevőket, valamint milyen hangulatra lehet számítani. Interjúalanyunkat, Szabó Róbert marketingest Daróczi Dorottya rádiós szerkesztő kérdezte.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában