Reality show

2024.10.01. 13:30

Felvillant a gömb: Kísértés Máté elcsábította Brigit – videóval

A TV2 reality show-jában szerelmes párokat tesznek próbára. A fiúk és lányok 10-10 kísértővel költöztek egy villába. Hosszas udvarlás után úgy tűnik, Brigi beadta a derekát és engedett Kísértés Máté közeledésének. A szimpátia hamar megmutatkozott közöttük, de az elmúlt hetekben csak kerülgették egymást. Most megtört a jég!

Pakainé Pusztai Nóra

A lányok villájában felvillanó piros gömb váratlan lépésekre sarkallta Brigit. Kísértés Máté figyelte a lány reakcióit, arra számított, hogy talán most ismét vigasztalásra szorul majd. De ehelyett forró csókkal ajándékozta meg a fiút. Megtört a jég, az éjszakát is együtt töltötték.

Kísértés Máté
Kísértés Máté és Brigi egymásba gabalyodott, ezért felvillant a piros gömb a fiúk villájában
Forrás: TV2

Kísértés Máté apró gesztusokkal került egyre közelebb Brigihez

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a szolnoki kísértő Máté hosszasan, lovagiasan ostromolta Brigit. Virágokkal, bókokkal halmozta el. A közeledés nem volt hiábavaló. Legutóbbi randijukon például különleges ínyencségeket kóstoltak. Nem teltek tehát eseménymentesen az elmúlt napok a fiú- és lányvillában. A lakók száma csökkent, egy-egy kísértőknek haza kellett utaznia. 

Kihívások elé állítják az érzéseket

A TV2 reality show-jában szerelmes párokat tesznek próbára, kihívások elé állítva a fiatalokat és érzéseiket. A párok tagjai és a kísértők egyre közelebb kerülnek egymáshoz, ahogy telnek a hetek. A következő részekből az is kiderül, hogy alakul tovább Kísértés Máté és Brigi kapcsolata. Az epizódokat hétfőtől csütörtökig este fél 10-től láthatják.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!