Úri muri

2024.07.04. 16:30

Magyar Péter az elitet szidja, de fényűző életet él (videó)

A Tisza Párt alelnökének semmi köze nincs az átlagemberekhez, dúsgazdag, csak a VIP-ben érzi otthonosan magát. Döbbenetes, hogy most havi 7-8 millió forintos fizetést kap Brüsszelből, miközben a mentelmi joga miatt nem lehet felelősségre vonni – írja az Origo. A Magyar Nemzet arról számolt be, hogy a Magyar Péter bortányában nyomozó Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) a büntetőeljárás eredményessége érdekében nem ad tájékoztatást.

Magyar Péter, a Tisza párt alelnöke

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Magyar Péter, a dúsgazdag baloldali politikus példátlanul botrányosan viselkedett egy belvárosi luxus-szórakozóhelyen. A magyar közéletben soha nem látott módon, politikusként részegen egy civilt ütött meg, majd elvette a telefonját. Mindezek mellett Magyar dulakodott, vonaglott a táncparketten, és fiatal lányokat zaklatott, egy sikoltozó fiatal lány lábai között csúszott-mászott. A luxus-szórakozóhelyre egyébként elsősorban fiatalok járnak, köztük sok kiskorú lány is. Ami megdöbbentő, hogy a 43 éves, baloldali brüsszeli képviselő közülük próbált válogatni – eleveníti fel a cikk.

Magyar Péter botránya ügyében garázdaság és rongálás miatt, több feljelentést követően már aznap megindult a nyomozás. A baloldali politikust azonban védi a brüsszeli mentelmi joga, amögé bújik.

Miközben az agresszív baloldali Magyar az elitet szidja, addig ő maga egy olyan szórakozóhelyre jár, ahol csak a leggazdagabbak fordulnak meg. A baloldali politikust csak a fényűző élet, a pénz és a buli érdekli, mit sem törődik az emberek sorsával.

Botrányosan viselkedett, részegen őrjöngött

A cikk részletesen felidézi a történteket. Magyar Péter a dúsgazdagoknak fenntartott szórakozóhelyen nagy mennyiségű alkohol elfogyasztása után órákon át folyamatosan agresszíven, garázda módon viselkedett. Több vendégbe belekötött, fiatal nőket zaklatott, visszautasíthatatlannak vélt ajánlatot tett nekik.

Magyar belekötött azokba is, akik telefonnal próbálták rögzíteni a botrányos viselkedését. 

Több szemtanú is beszámolt Magyar botrányos viselkedéséről, valamint azt is megerősítette, hogy a baloldali politikus az egyik vendég telefonját erőszakkal elvette, zsebrevágta, majd később beledobta a Dunába.  

Magyar Péter folyamatosan fenyegetőzött, hogy ha „valakinek nem tetszik valami” akkor ő majd tönkreteszi, kapcsolatai révén bezáratja a szórakozóhelyet, mert hogy ő ezt „bármikor el tudja intézni”. 

A szórakozóhely biztonsági őrei távozásra szólították fel, de nem engedelmeskedett, ezért fizikai erőszakot alkalmazva bírták jobb belátásra. Miután kidobták a szórakozóhelyről, Magyar Péter bizonytalan léptekkel elindult a pesti rakpart felé.

Szánalmas magyarázkodás

Miután a botránya országos szintre lépett, Magyar rettentően szánalmas magyarázkodásba kezdett, amit a baloldali propagandalapok mindenféle kommentár nélkül közölték. Olyan teljesen képtelen dolgokat próbált állítani, hogy állítólag valamilyen "provokátor" tönkretette az estéjét. Ugyanakkor kétszer is elismerte, hogy botrányt okozott.

Egyrészt azt, hogy egy férfi kezéből kitépte a telefonját, majd pedig hogy kitették a szórakozóhelyről. Végül pedig bocsánatot is kért, ezzel mindent elismerve, ergo nem tagadta, hogy botrányt csinált – olvasható a cikkben, amely a luxus-szórakozóhely árainak is utánajárt.  

A brüsszeli mentelmi joga mögé akar bújni

Mint köztudott, Magyar Péter ügye a Központi Nyomozó Főügyészséghez (KNYF) került. A cikk megjegyzi, hogy noha a baloldal messiása meghurcolt áldozatnak próbálja beállítani magát, egy „földi halandó“ sokkal rosszabbul járt volna egy hasonló balhé után, mint a baloldal messiása, akit véd a mentelmi joga. Egy átlagpolgárt jó eséllyel már aznap eljárás alá vontak volna a hatóságok, Magyar viszont szabadlábon van – írja az Origo.

Az eredeti, teljes cikket ITT tudja elolvasni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában