Kegyelet

2024.07.07. 08:00

Szépen halad a ravatalozó felújítása a fegyverneki temetőben

Megújul a fegyverneki Szapárfalu városrész temetőjének ravatalozója, a munkálatok tavasszal kezdődtek. A ravatalozó teljes átalakításon esik át, új tetőt, burkolatokat, világítást és festést kap.

Molnár-Révész Erika

Tavasszal kezdődött a szapárfalui városrész temetőjében álló ravatalozó felújítása Fegyverneken. A munkálatok során kicserélték az elektromos hálózatot, leszigetelték a tetőt, és az épület új aljzatbeton alapot kapott. 

Ravatalozó Fegyvernek
Javában tart a ravatalozó felújítása Fegyverneken, a szapárfalui temetőben. A munkálatokkal várhatóan év végére készülnek el.
Fotó: Mészáros János

Méltó külsőt kap év végére a ravatalozó

– A belső villanyszerelési munkák után a festés előkészítése, valamint a külső bontási munkák és vakolás következik az épületen, a munkálatok várhatóan év végén fejeződnek be – tájékoztatott Tatár László polgármester. 

A szapárfalui temető ravatalozójának felújítása tervezetten 16 millió forintból valósul meg, melyből 8 millió forintot helyi vállalkozók, valamint magánszemélyek adományoztak, a maradék önkormányzati önerő. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában