Közélet

2014.04.01. 12:48

Utazó gyermekorvos Tiszanánán

Egy pályázatnak köszönhetően január végéig 39 hónapon át működött Tiszanánán az utazó gyermekorvosi szolgáltatás.

Sz.Zs.

Ennek keretében összesen 543 hat éven aluli kisgyermek gyermekorvosi vizsgálatára került sor. A sikeres kezdeményezést ez év szeptember végéig meghosszabbították, a településen havonta 2 alkalommal, kétszer 3 órában továbbra is lehetőség nyílik a szolgáltatás igénybe vételére.

Új turisztikai kiadvány a Tisza-tó térségéről

A poroszlói Tisza-tavi Ökocentrum kezdeményezésére Tisza-tavi Vakáció címmel jelent meg a térséget bemutató kiadvány. Ebben tizenegy Tisza-tavi település értékeire hívják fel az idelátogató turisták figyelmét.

Közösségi tér a kiskörei fiataloknak

A közelmúltban lezajlott nagyszabású fejlesztés keretében Kisköre központjában egy használaton kívüli ingatlanban ifjúsági közösségi központot és ifjúsági klubot alakítottak ki. Ezáltal korszerű közösségi teret sikerült létrehozni a településen élő fiatalok számára.

Fotókiállítás a füredi múzeumban

Nívós fotókiállítás nyílt a közelmúltban a tiszafüredi Kiss Pál Múzeumban. Kabai László karcagi képzőművész Ég és föld között című tárlata elsősorban a nagykunsági tájat, embereket örökíti meg.

[caption id="" align="alignleft" width="360"] Kabai László fotóiból nyílt tárlat
Fotó: Mészáros János
[/caption]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!