Futsal

2 órája

Az utolsó pillanatokban bukott pontokat a Tiszaföldvár

Közel állt a győzelemhez az NB II. ötödik fordulójában a Tiszaföldvár SE a Dunakeszi ellen idegenben, a mérkőzés végén azonban egy ponttal kellett beérnie Bozsó László együttesének.

Kovács Levente

Egy hét pihenőt követően folyatódott az ötödik fordulóval folytatódott a futsal NB II. Keleti csoportja, ahol a Tiszaföldvár SE a VS Dunakeszi otthonában lépett pályára.

Hevesi-Tóth Tamás, Tiszaföldvár SE, futsal, NB II.
Hevesi-Tóth Tamás (sárga mezben) góljával még vezetett a Tiszaföldvár SE a Dunakeszi ellen a hajrá előtt
Fotó: Pesti József / MW-archív

NB II. Keleti csoport, 5. forduló

VS Dunakeszi–Tiszaföldvár SE 4–4 (2–2)

Dunakeszi, vezette: Tamási Patrik (Sánta P., dr. Vigh T.)

Tiszaföldvár: Sándor B. –Ficsor, Balla, Vincze P., Heves-Tóth. Csere: Gerhát (kapus), Volyák, Sipos M., Pintér V., Bozsó, Polák, Benedek Zs., Kasik. Edző: Bozsó László.

Gólszerzők: Benedek B. (3.), Torda (20.), Kiss P. (28.), Vén (40.), ill. Volyák (5.), Kasik (8.), Vincze P. (21.), Hevesi-Tóth (30.).

Kiállítva: Benedek B. (34.).

Rögtön borult a tiszaföldváriak kivárásra játszó meccsterve, hiszen már a harmadik percben Benedek Bence révén megszerezte a vezetést a Dunakeszi. Sikerült azonban gyorsan reagálni és fordítani, Volyák Péter és Kasik Ákos találataival. Előnyét azonban nem tudta megtartani a TiSE a szünetig, hiszen az első félidő utolsó percében egalizált a hazai csapat.

A fordulás után hamar gólt szerzett Bozsó László együttese, majd a 34. percben 4–3-as állásnál emberelőnybe kerültek a tiszazugiak. A kapu előtt azonban sokszor türelmetlenek voltak, és nem tudták kihasználni a fölényüket, és növelni a különbséget. Az elszalasztott lehetőségek pedig megbosszulták magukat, és az utolsó pillanatban ismét egyenlített a Dunakeszi és beállította a 4–4-es végeredményt. A döntetlen ellenére a tiszaföldvári futsalcsapat vezeti még mindig az NB II. Keleti csoportját.

Bozsó László: – Ha azt nézzük, hogy a Dunakeszi a Csengernek tizenkét gólt lőtt, akár elégedettek is lehetnénk a döntetlennel, azonban a kezünkben volt a meccs. A kapu előtt nem voltunk higgadtak és elég türelmesek, meg kellett volna nyernünk ezt a mérkőzést.

További eredmények: NNC Frogs–Kincsem Futsal 8–4, Miskolc–Gyöngyös 1–5, Maglód–Nyírség FC 7–5, Kazincbarcika–Csenger 8–4.

A bajnokság állása: 1. Tiszaföldvár 11 pont, 2. Kincsem 9, 3. Kazincbarcika 9, 4. Csenger 9, 5. Maglód 9, 6. Dunakeszi 8, 7. Gyöngyös 7, 8. Nyírség FC 6, 9. NNC Frogs 4, 10. Miskolc 0 pont.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában